Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Malaysian General Election
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Malaysian General



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 24-Feb-2008 15:08
Recent Work : Election Fever







FOR MORE PICTURES http://udeyismail.wordpress.com

Semalam pagi x de wat pape sgt.. dan sebelum nie pon memang duk tunggu2 nak buat documentary pasal proses election kat malaysia.. kalau nie ikutkan sebelum nie nak jelajah kelantan dengan Terengganu disebabkan ada tugas yang kena selesaikan kat KL terpaksa laaa buat dekat KL. Awal pagi pon dah keluar dan pagi nie plak kena keluar awal pagi jugak.. Kadang sll keluar pun bukan berkerja dengan sesapa sekurang-kurang ade jugak latihan kalau mase free mcm nie.. Ye laa kalau ade "Passion" ape benda yang kte buat yang kte suka memang x de halangan.. bebas nak buat pape.. x de pressure sangat laa..

Kat sini saya nak bagitau.. kemungkinan saya nak teruskan kerja-kerja Humanity Work balik . Dah lama x buat kerja-kerja macam tu.. disini jugak saya alu2kan kalau sesapa yang berminat boleh laa email saya.. kat mana kita pegi? kena tunggu tempat yang sesuai.. bagi yang x dapat join tu.. sumbangan korang jugak diperlukan.. Kerja nie kte buat dengan ikhlas hati bukan paksaan.. naik nak tolong diorang2.. apepun leh la buat keputusan daripada sekarang

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical

© Pidgin Technologies Ltd. 2016