Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 4-Apr-2008 14:08
Kanak-kanak Rebina





Hari nie sebab nak ambik gambar semua orang apply cuti.. hehe.. tunggu korang aku report kat Boss korang nanti.. hehe x de laa gurau jek.. lily ambik cuti half day sekali syok n laayan ambik gambar sampai terkandas.. dari half day ke full day. Dari masa kat Mid valley korang x caya.. kami nie kalau ambik gambar tau2 laaa..kan . Memang layan kalau kita ade Passion yang tinggi untuk buat sesuatu benda yang kita suka.. Smalam cuaca memang teruk siap ribut sekali... Pepun kami memang enjoy buat keje dengan korang semua nie.. Hari nie kami dapat kawan baru yeahh !!. Kalau nak lagi gambar korang tunggu lepas kami balik dari Bali hahahaha

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical

© Pidgin Technologies Ltd. 2016